Design

Stavanger trengte noe annerledes

Vi trengte å skape noe annerledes, noe unikt, våre gjester skulle få en følelsen av å være i en annen by, noe eksotisk, noe utenom det vanlige.
Å gå inn døren hos oss er som en museums reise, en blanding av det burleske; store, tunge, dype gardiner, store ruvende palmer, dunkel retro belysning, ting og tang som henger fra tak og vegger, fra vintage til det antikke blir det hele ett eklektisk eventyr som man må oppleve.

Smak

Looks like hell, but tastes like heaven!

Det kulinariske er like viktig som det visuelle i en restaurant, vår inspirasjon til mat kommer fra mine utallige reiser, verdens mattrender og min 25 års erfaring som kokk og kjøkkensjef på et bredt utvalg restauranter rundtom i Norge.
Min lidenskap for chili & hvitløk er over det normale og er ingredienser vi bruker mye, da vi har en forkjærlighet for Sørstatsmat,
det orientalske, det karibiske & det Indiske kjøkken.
Porsjonene er rause & settingen er en plass mellom hvite duker & fastfood servert på bestemors fineste fat, så da er det bare å si velkommen til oss på Foodloose!
Skroll til toppen