Design

Stavanger trengte noe annerledes


Jeg trengte å skape noe annerledes, noe unikt, mine gjester skulle få en følelsen av å være i en annen by, noe eksotisk, noe utenom det vanlige.
Å gå inn døren hos meg er som en museums reise, en blanding av det burleske; store, tunge, dype gardiner, store ruvende palmer, dunkel retro belysning, ting og tang som henger fra tak og vegger, fra vintage til det antikke blir det hele ett eklektisk eventyr som man må oppleve

Smak

Looks like hell, but tastes like heaven!


Det kulinariske er like viktig som det visuelle i en restaurant, min inspirasjon til mat kommer fra mine utallige reiser, verdens mattrender og min 25 års erfaring som kokk og kjøkkensjef på et bredt utvalg restauranter rundtom i Norge.
Min lidenskap for chili & hvitløk er over det normale og er ingredienser jeg bruker mye, da jeg har en forkjærlighet for Sørstatsmat,
det orientalske, det karibiske & det Indiske kjøkken.
Porsjonene er rause & settingen er en plass mellom hvite duker & fastfood servert på bestemors fineste fat, så da er det bare å si velkommen til oss på Foodloose!